Nauči me: KONFERENCIJA ZA BOLJE OBRAZOVANJE – ŠKOLA U KOJOJ MI JE DOBRO – 2023.

Organizacija “Nauči me” poziva sve zainteresovane učitelje i učiteljice, nastavnice, profesore, pedagoge, edukatore, roditelje i učenike – i sve one koji su deo obrazovanja u Srbiji, na onlajn konferenciju Za bolje obrazovanje – škola u kojoj mi je dobro, u subotu 14. oktobra.

Organizatori događaja su okupili izvrsne predavače, praktičare, ljude iz učionice, ali i one koji se obrazovanjem bave van nje.

Ovim prilikom vas pozivaju da se prijavite za učešće i da osim razmene iskustava i znanja, iskoristite konferenciju kao sjajnu priliku za povezivanje. Zato vas pozivaju da tokom pauza za kafu i ručak pristupite digitalnoj pričaonici i iskoristite ovaj virtuelni prostor za druženje i razmenu ideja sa kolegama.

Onlajn konferencija Za bolje obrazovanje – škola u kojoj mi je dobro sastoji se od tri tematska bloka:

  1. Upotreba i uticaj tehnologije u obrazovanju: kako tehnologija transformiše način učenja i podučavanja.
  2. Podučavanje finansijske i preduzetničke pismenosti: kako kroz razvoj finansijske pismenosti i preduzetničkih veština pripremiti učenike da postanu odgovorni pojedinci u društvu.
  3. Škola, mesto gde se osećam dobro: kako stvoriti školsku okolinu u kojoj se svaki učenik oseća prihvaćeno i podržano.

Ko sve može da se prijavi?
Konferencija je namenjena prvenstveno učiteljima, nastavnicima, pedagozima i onima koji aktivno učestvuju u obrazovnom sistemu Republike Srbije. Međutim, vrata su otvorena i aktivistima i predstavnicima nevladinih organizacija i kompanija, kao i svima koji mogu da doprinesu boljem obrazovanju.

Da li se učešće na konferenciji plaća?
Ne, učešće na konferenciji je besplatno. Međutim, imajte u vidu da platforma dozvoljava istovremeno prisustvo ograničenom broju ljudi, tako da nemojte čekati – prijavite se i osigurajte da baš vi budete deo konferencije.

Da li ću dobiti potvrdu o učešću na konferenciji?
Da, nakon konferencije ćete dobiti potvrdu o učešću elektronskim putem.

Prijavite se za učešće klikom na link: https://crm.nauci.me/za-bolje-obrazovanje-2023Finansijski alati Resurs centra

Saznaj više