Nove prilike za mlade: Položi SAT!

Položi SAT!

Pripremite se i položite digitalni SAT uz jedini personalizovani adaptivni digitalni kurs pripreme  za SAT!

Kurs je besplata za prvih 10 osoba koje se prijave!

SAT je prijemni test za univerzitete i koledže u SAD i na drugim lokacijama širom sveta. Ovaj kurs omogući će studentima da budu konkurentni prilikom apliciranja za upis na inostrane fakultete, a način na koji to mogu postići jeste dobar SAT rezultat.

Zašto baš ovaj kurs?

  • Inovativan pristup

Postoji na stotine online kursa za pripremu za SAT test, ali su svi oni statični, traju satima i ne uzimaju u obzir individualne snage i slabosti svakog učenika.

Ovaj kurs koristi personalizovani adaptivni digitalni pristup učenju, pristup učenju 21. veka koji se pokazao veoma uspešnim u vodećoj američkoj ed-tech školi Alpha School. U samo 90 minuta video materijala, biće objašnjeno kako se koristi taj pristup da se omogući učenicima da postignu rezultat 1400+ za samo 2 meseca.

  • Lično iskustvo

Predavač je polagao SAT pre 15 godina prilikom upisa na Univerzitet Bocconi, ali što je još važnije, pomogao je desetinama srednjoškolaca iz Alpha School tokom protekle godine da se pripreme za novi digitalni format SAT testa, savladaju ga i upišu na Harvard, Princeton, MIT i slične univerzitete.

  • Potpuna posvećenost

Predavač će lično biti uključen u put učenja i napretka svake osobe koja upiše kurs, pratiti i meriti napredak, prepoznavajući veštine na kojima treba da rade i osiguravajući da uvek budu na putu ka savladavanju SAT testa.

Prijavite se za kurs ovde.

Finansijski alati Resurs centra

Saznaj više