POZIV ZA MLADE ZA ERASMUS+ PROJEKAT “EDUCATION IS OURS!”

Imaš 20 do 30 godina i studiraš ili si završio/la fakultet i planiraš karijeru u formalnom obrazovanju, u Srbiji, ili si već zaposlen/a u školi?Imaš želju da svojim budućim đacima ponudiš obrazovni pristup koji odgovara 21. veku, ali se ne osećaš dovoljno spremnim/om i pored fakulteta?Zainteresovan/a si da se pripremiš za svoj budući posao tako što ćeš unaprediti svoje veštine da postaneš edukator/ka 21. vek?Spreman/na si da motivišeš i oformiš grupu mladih učenika u školi, sa kojom ćeš testirati i praktikovati Design for Change etodologiju?Pozitivni odgovori te čine idealnim učesnikom/com u projektu Education is OURS! tokom kojeg ćeš imati priliku da:

*Razvijaš veštine 21. veka (kreativnost, komunikacija, rešavanje problema, empatija, itd.) koje su potrebne edukatorima koji vide njihovu ulogu kao fasilitatora procesa učenja (nisu samo jednosmerni prenosioci znanja);

*Stičeš znanje i praksu nagrađivane obrazovne metodologije Design for Change (www.dfcsrbija.org) kroz zanimljive i interaktivne radionice.

*Dobijaš sertifikat da možeš da vodiš DFC radionice sa decom;

*Radiš u timu mladih istomišljenika koji žele da promene obrazovanje pristupom usmerenim na učenike i na taj način postaješ deo globalnog pokreta Design for Change (www.dfcworld.org).

*Mogućnost da testiraš svoje znanje i DFC metodologiju u rešavanju gorućih problema mladih u školama, tako što ćeš raditi sa učenicima u školi po izboru.

Iformacije o načinu prijavljivanja ovde; https://www.dfcsrbija.org/…/poziv-za-mlade-za-erasmus…/

Konkurs je otvoren do 01.12.’23Finansijski alati Resurs centra

Saznaj više