Prijave za Svetski samit obrazovanja: BES2022

 

 

Ovogodišnji Svetski obrazovni samit održaće se od 21. do 24. marta, na preko 10 virtuelnih bina. Na svakoj bini biće predstavljene razne radionice, prezentacije i panel diskusije na kojima će predavači sa učesnicima deliti napredne pedagoške ideje, dobru nastavničku praksu i bogata znanja. Sam Samit će okupiti preko 100.000 predavača i učesnika iz celog sveta, među kojima su najpoznatija imena iz sveta obrazovanja, inovativni pedagoški lideri, vešti motivacioni govornicu, inspirativni nastavnici i entuzijastični učitelji.

Ove godine, po prvi put na Svetskom samitu obrazovanja, priliku da predstave i sa učesnicima podele balkanske pedagoške inovacije imaće predstavnici Balkana. Ovo je jedinstvena prilika za predstavnike Balkana koji su se udružili u znanju i umeću da bi pokazali svetu transformativni potencijal Balkana, na kome nastavnici stvaraju velika dela sa ograničenim resursima. Balkanski samit obrazovanja (BES) biće održan na posebom stejdžu kome možete pristupiti uz ulaznicu za Svetski samit obrazovanja.

“Četiri virtuelna dana promeniće učenje u školama širom sveta.” 

Preko 400 najpoznatiji stručnjaka iz oblasti obrazovanja razgovaraće o temama od najvećeg globalnog značaja. Razrada tema ohrabriće učesnike da sagledaju teme iz drugačije perspektive.

Samit je namenjen pokretačima promena u obrazovanju, mladim ljudima koji prate svetske trendove i primenjuju ih u svom radu, entuzijastima koji su spremni da prihvate i usvoje nove izazove i svima koji žele da daju svoj akademski doprinos uvođenjem inovacija u svoj način rada:

  • vaspitačima, učiteljima i nastavnicima,
  • profesorima i predavačima,
  • stručnim saradnicima i asistentima u nastavi,
  • studentima pedagogije i psihologije,
  • prosvetnim inspektorima
  • članovima odbora za obrazovanje i
  • svim zainteresovanim donosiocima odluka.

Prijave su otvorene, a posebnu pogodnost omogućio je Institut za moderno obrazovanje zajedno sa LINK edu Alliance u vidu popusta od čak 90% na učešće na Svetskom obrazovnom samitu, te će učesnici iz regiona kartu za četvorodnevno učešće platiti 35 eura. Još jedna pogodnost ogleda se u tome što svaka ulaznica dobija mogućnost pristupa svim materijalima Samita u trajanju od 365 dana.

Ovo je jedinstvena prilika za sve one koji žele da obogate svojportfolio. Učešće obezbeđuje bodove za stručno usavršavanje, sertifikate, digitalni bedži još mnogo toga.

Više o Svetskom obrazovnom samitu možete pročitati na njihovom sajtu: https://www.worldedsummit.com/

Институт за модерно образовање, који је члан LINK edu Alliance , водећег образовног система у региону, предано ради на иновирању образовних пракси, едукацији просветних радника и ширењу најсавременијих наставних приступа. Захваљујући свом међународном угледу и интернационалним партнерствима, у могућности је да просветним радницима из региона обезбеди јединствену прилику да буду део највећег образовног догађаја године – Светског самита образовања.